Ευχαριστήριο με αφορμή τον ετήσιο χορό του συλλόγου μας.

Μετά την πραγματοποίηση του φετινού μας ετήσιου χορού θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε:

α. Κατ' αρχήν τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του. Η προσέλευση ήταν πραγματικά εντυπωσιακή για μια ακόμη χρονιά. 

β. Το κέντρο Κανάρια και την διεύθυνσή του που μας φιλοξένησε και φέτος και ήταν κοντά σε ό,τι μικροπροβλήματα προέκυψαν και τα ξεπεράσαμε με επιτυχία.
γ. Όλους τους χορηγούς που μας προμήθευσαν τα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά οι οποίοι στο σύνολό τους ήταν πάρα πολλοί!!!
δ. Τους χορηγούς επικοινωνίας μας Ράδιο Φάρος 91.8, Νέα  Τηλεόραση και ειδικότερα την κυρία Βίκη Αρβελάκη, EROS FM 89.6, Cretavoice, e- Pontos, Flashnews.gr, Cretedoc.gr και Pontosnews.gr καθώς η συμβολή τους στην προβολή του χορού ήταν τεράστια.
ε. Τους Συλλόγους Μικρασιατών Χανίων "Ο Άγιος Πολύκαρπος", Μακεδόνων Χανίων "Ο Μέγας Αλέξανδρος", το παραδοσιακό κρητικό εργαστήρι "Ζάλος" το οποίο πλαισίωσε και χορευτικά την εκδήλωση με τους Μιχάλη Μανουσέλη στην λύρα και τον Γιώργο Στρατάκη στο λαούτο.
στ. Την κ. Ρεββέκα Γάσπαρη η οποία ήρθε από το διπλανό Ρέθυμνο και μας παρουσίασε με τεράστια επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
ζ. Την Έυξεινο Λέσχη Ηρακλείου η οποία μας τίμησε ταξιδεύοντας από το Ηράκλειο.
η. Την Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Βορείου Ελλάδος καθώς ταξίδεψαν από την Θεσσαλονίκη για να μας τιμήσουν και αυτοί με την παρουσία τους.

θ. Τους μουσικούς Γιάννη Κουρτίδη , Λάμπη Ιακωβίδη  και Γιώργο Μιχαηλίδη που δέχτηκαν με χαρά την πρόσκλησή μας και ήρθαν πλαισιώσουν μουσικά την εκδήλωσή μας.
ι. Στα μέλη του συλλόγου τα οποία "έτρεξαν" για να καλύψουν όλα αυτά που χρειάζονταν για την πετυχημένη διεξαγωγή του χορού μας.
ια. Τον λυράρη του Συλλόγου Ποντίων Ηρακλείου Στέλιο Γεωργιάδη καθώς συμμετείχε και αυτός στο μουσικό πρόγραμμα.
ιβ. Τον μέχρι πρότινος λυράρη του συλλόγου Γιωρίκα Διαμαντή ο οποίος δεν βρίσκεται κοντά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, παρ' όλα αυτά όμως κατάφερε να παρεβρεθεί και να μας συνοδέψει μουσικά και αυτός.
ιγ. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά καθώς και τον υπεύθυνο του χορευτικού τμήματος Μιχάλη Κυριακίδη γιατί έδωσαν το 100% για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου 2021. 102 χρόνια μετά ....